Sunset

Lievestuoreen melontaretki 28.-29.8.

Tervetuloa melomaan Lievestuoreenjärven kauniisiin maisemiin! Melomme viikonlopun retkellä leppoisaa retkivauhtia ja kilometrejä kertyy päivän aikana noin 20 kilometriä. Yövymme omissa majoitteissa Kirvessaaressa, jossa on tulipaikka, laavu ja ulkohuussi.
Melonnan lisäksi teemme pienen patikkaretken Hyyppäänvuorelle, mistä avautuvat komeat näkymät järvelle. Varaa siis kävelyyn sopivat jalkineet mukaan!

Kokoonnumme lauantaina kello 10 Naattian vajalle pakkaamaan kajakit traileriin ja autoihin. Vajalta ajamme Lievestuoreelle Haarlan rantaan (Majasaarentie 6), josta lähdemme vesille. Paluuaika Naattialle on sunnuntai-iltana noin kello 18.

Retken ohjaajina toimivat Hannu Jalonen ja Jussi Miettinen. Mukaan mahtuu 8 osallistujaa. Retki soveltuu hyvin kesän peruskurssilaisille tai muuten vähän meloneille.

Koronan vuoksi pyrimme matkustamaan väljästi ja välttämään turhia kontakteja. Kimppakyytiläisiä kannustetaan käyttämään maskeja. Osallistujia ei ole vakuutettu seuran toimesta.

Ilmoittautumiset 26.8. mennessä TÄSTÄ. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, onko sinulla auto käytettävissäsi, montako henkeä ja kajakkia voit tarvittaessa ottaa kyytiin.

Mukaan tarvitset melontavarusteiden lisäksi säänkestävät retkeilykamppeet, majoitteen ja yöpymisvälineet, retkikeittimen ja runsaat eväät sekä juomavettä. Osallistujat huolehtivat itse seuran kajakkien varaamisesta. Lauantaina kannattaa tulla vajalle ajoissa, jotta ehtii rauhassa tarkastaa kajakin ja varusteiden kunnon.

Lisätiedot:
Hannu Jalonen, yhteystiedot.

Tervetuloa mukaan!