Jäsenasiat

Uusi jäsen

Voit liittyä seuraan jos olet suorittanut Melanvilauttajien tai jonkun muun järjestämän Suomen Melonta- ja Soutuliiton ohjeiden mukaisen melonnan peruskurssin tai muulla tavoin esität hallitsevasi vastaavat taidot. Ilmoittaudu peruskurssille ennen jäseneksi liittymistä jos et ole sitä käynyt tai et ole kokenut meloja.

Seuran kaluston käyttämistä varten sinun on käytävä vajaan tunnin mittainen vajakoulutus joko peruskurssin yhteydessä tai vajavastaavan kanssa erikseen sovittuna ajankohtana. Varaudu myös osoittamaan melontataitosi lyhyellä melontalenkillä.

Vajakoulutuksia järjestetään yleisimmin peruskurssien ja vajatalkoiden yhteydessä. Koulutuksiin on ilmoittauduttava etukäteen kurssin tai talkoiden järjestäjälle. Tarpeen mukaan on mahdollistaa järjestää myös erillisiä vajakoulutuksia. Korona-tilanteen myötä vajakoulutus on myös mahdollista suorittaa etänä, mikä on yksi vaihtoehto mikäli liityt seuraan sellaiseen ajankohtaan kun vajakoulutuksia ei olla järjestämässä tai sellaiseen osallistuminen on aikataulullisesti haastavaa. Kysy asiasta vajavastaavilta.

Täytä jäsentietosi tällä lomakkeella. Tämän jälkeen sinulle lähetetään jäsenmaksulasku. Jäsenyytesi on heti maksun jälkeen voimassa, ja saat myöhemmin linkin, jolla pääset tarkastamaan ja muuttamaan tietojasi jäsenrekisterissä. Pyydämme täyttämään jäsenhakemuksen vasta kun ilmoittaudut kurssille.

Liity sähköpostilistallemme että saat tiedotteita seuran tapahtumista muista melonta-asioista.

Melojan opas kertoo kattavasti seurasta ja seuran toimintasäännöistä – opas on ehdottomasti luettava ennen melonnan aloittamista seurassa.

Seuran jäsenenä saat

  • Melanvilauttaja-jäsentiedotteet
  • MeVin järjestämillä retkillä toisinaan tarjottavat jäsenedut, esimerkiksi osan matkakuluista, mökin vuokran tai osan vuokrasta tai esim. saunan
  • Oikeuden vuokrata vajapaikka seuran kanoottivajasta
  • Oikeuden vuokrata seuran kalustoa omaan käyttöösi
  • Käyttöoikeuden seuran kalustoon maksamalla kaluston käyttöoikeusmaksun

Jäsen

Vanhoille jäsenille lähetetään sähköpostitse lasku jäsenmaksusta ja mahdollisesta vajapaikasta. Maksa aina käyttäen laskussa olevaa viitettä. Laskutukseen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä jäsensihteeriin.

Käyttöoikeusmaksut ja kajakkivuokrat maksetaan ilman laskua.

Jäsentietojen päivittäminen tapahtuu jäsenrekisterin kautta. Ole yhteydessä jäsensihteeriin jos et löydä sähköpostista linkkiä jäsenrekisteriin.

Jäsenyyden päättäminen

Ole yhteydessä vajavastaavaan ja ilmoita tilinumero jos sinulla on vaja-avain. Sovi mahdollisesta vaja-avaimen ja vajapaikan luovutuksesta.

Oma kajakki säilytykseen vajalle

Ota yhteyttä vajavastaavaan ja tiedustele tilannetta. Vajapaikkoja on saatavilla Tuomiojärven uimarannan tuntumassa olevalla vajalla ja Naattialla olevilla vajoilla. Vajapaikan vuosimaksu maksetaan koko vuodelta, vaikka pitäisit paikkaa vain muutaman kuukauden.

Vajapaikat on numeroitu, ja niistä tulee näkyä kenellä ne ovat vuokralla. Myös omaan kajakkiin on hyvä merkitä nimi ja yhteystiedot. Koska vajapaikoilla on kysyntää, on toivottavaa, että vajassa ei säilytetä pitkään käyttämättömänä ollutta kalustoa.

Seuralla on kattava vajavakuutus, mutta jokainen seuran jäsen vastaa oman kalustonsa vakuuttamisesta.

Vaja-avain

Saat vaja-avaimen käyttöösi maksamalla panttimaksun, ja avain on käytössäsi niin kauan kun maksat jäsenmaksusi. Sovi vajavastaavan kanssa avaimen toimitus. Jos luovut seuran jäsenyydestä, on avain palautettava taloudenhoitajalle jolloin saat panttimaksun takaisin.

Jäsenmaksut vuonna 2023

Jäsenmaksut uudistettiin vuodelle 2023 niin, että jäsenmaksu sisältää käyttöoikeuden mukaisen 3 vrk käytön. Ylimenevistä vuorokausista veloitetaan vuorokausivuokra. Ellet käytä seurakalustoa, voit maksaa jäsenmaksun ilman kaluston käyttöoikeutta.
Jäsenmaksut laskutetaan maaliskuussa. Maksa aina käyttäen laskussa olevaa viitettä. Laskutukseen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä jäsensihteeriin.

Liittymismaksu
Uusien jäsenten liittymismaksu: 7 €

Jäsenmaksut
Aikuinen 60 €
Opiskelija, työtön, eläkeläinen: 40 €
Alle 18-vuotias jäsen: 20 €
Jäsenmaksu ilman kaluston käyttöoikeutta: 30 €
Maksathan vain laskussa olevalla viitenumerolla.

Kannatusjäsenmaksu
Vapaavalintainen summa. Merkitse viestiksi maksun saajalle: kannatusj

Vajapaikat
30 €/kalenterivuosi per kajakki. Maksu vain laskussa olevalla viitenumerolla.

Käyttömaksut
P = vaja-avaimen panttimaksu, 40 € (maksetaan vain kerran henkilöä kohti)
V = kajakin vuorokausivuokra, 10 € (vain Melanvilauttajien jäsenille)
VU = 20 €/vrk, kaverimelonta, vuorokausivuokra seuraan kuulumattomalle. Jäsen voi vuokrata kerralla yhden aluksen itselleen ja samaan aikaan yhden ulkopuoliselle, ollen itse vastuussa vuokratun kaluston kunnosta.
TR = trailerin vuokraus, 20 €/viikonloppu, muutoin 10 €/vrk (vain Melanvilauttajien jäsenille).

Jos maksat muuten kuin laskulla, taloudenhoitajalle on tärkeää tietää, mistä olet maksanut. Käytä maksun viestikentässä ylläolevia kirjainkoodeja loppusumman erittelyyn. Muita merkintöjä ei tarvita.

Esimerkiksi näin:
Viesti maksun saajalle: P, VU
Viesti kertoo, että olet maksanut avainpantin ja vuokran kaverimelonnasta.
Seuran tili on: Säästöpankki Optia FI7646002220062212

Tietosuojaseloste