Retkimelonta

Seura järjestää retkiä ja viikkolenkkejä. Retkistä tiedotetaan erikseen.

Melontaseuraa voi kysyä seuran “Melanvilauttajat ry” Facebook ryhmässä tai WhatsAppin “MeVi / Melontaseuraa” ryhmän kautta. WhatsApp ryhmään voit liittyä puhelimella tämän linkin kautta.

Viikkolenkit

MeVin säännölliset iltalenkit käynnistyvät toukokuussa ja jatkuvat syksyyn saakka olosuhteiden mukaan.

Tuomiojärvellä ja lähivesissä melotaan lyhempiä iltalenkkejä torstaisin ja Päijänteellä lyhyitä tai pitempiä tiistaisin ja keskiviikkoisin, osallistujista riippuen. Seuraa tapahtumakalenteria Nimenhuudosta!

Tiistaimelonnat

Lähtö Naattian vajalta joka tiistai klo 18.00
Tiistaimelonnoilla lähdetään Päijänteelle joka tiistai toukokuun alusta syksyyn saakka.

Etukäteen nimettyä vetäjää, kohdetta tai reittiä ei tiistaimelonnoilla yleensä ole. Retkelle lähtijöiden kesken sovitaan reitti, vauhti ja lenkin kesto. Tarvittaessa lähtijöitä voidaan jakaa vauhdin ja aikataulujen mukaan eri ryhmiin. Lenkit ovat yleensä kestäneet 2 – 4 tuntia ja matka on ollut 6 – 20km. Mukaan kannattaa aina ottaa reilusti juotavaa ja energiapitoista naposteltavaa sekä ehkä hieman rahaakin mahdollista kahvilakäyntiä varten. Melontavarusteet olosuhteiden mukaan.

Torstaimelonnat

Lähtö Tuomion vajalta joka torstai klo 18:00
Torstaimelonnoilla melotaan Tourujoen vesistössä (Tuomio-, Palokka-, Alva- ja Korttajärvet) joka torstai toukokuun alusta syksyyn saakka.

Torstaimelonnat ovat erityisen sopiva tapa aloitella melontaharrastusta. Etukäteen nimettyä vetäjää, kohdetta tai reittiä ei melonnoilla yleensä ole. Retkelle lähtijöiden kesken sovitaan reitti, vauhti ja lenkin kesto. Tarvittaessa lähtijöitä voidaan jakaa vauhdin ja aikataulujen mukaan eri ryhmiin. Lenkkien kesto on 2–3 tuntia ja matka 5–15 km. Muista aina ottaa mukaan reilusti juotavaa ja energiapitoista naposteltavaa. Melontavarusteet olosuhteiden mukaan.

Ilmoittaudu lenkeille mukaan Nimenhuudossa.