Seuran vajat ja kalusto

Melanvilauttajilla on Jyväskylässä neljä kanoottivajaa. Yksi sijaitsee Jyväskylän keskustan tuntumassa Tuomiojärven uimarannalla, jossa osa uimareiden pukukopista on melojien käytössä. Seuran kolme omaa vajaa ovat Naattialla Nenäinniemessä, Päijänteen rannalla.

Kaluston pääpaino on retkikajakeissa. Tuomion vajalla säilytetään seuran koskikajakit, avokanootti ja muovinen retkikalusto, Naattialla kaikki lasikuitukajakit. Seuran kalusto on merkitty tekstillä MeVi - seuran oma. Vajoissa on tarkemmat tiedot kalustosta ja sen sijainnista.

MeVi:n kalusto Tuomiojärvellä

Vajan etuosa

MeVi:n kalusto Naattialla

Ensimmäisen, lähimpänä Nauttionraittia olevan vajan oikea puoli

MeVi:n varusteet

Kanoottien lisäksi seuralla on meloja, aukkopeitteitä, melontaliivejä, varustesäkkejä, kanoottitraileri, märkäpukuja ja muuta melonnassa tarvittavaa välineistöä. Kaikkia voivat seuran jäsenet vuokrata tai lainata. Lue lisää varusteista Melojan oppaasta.

Seura tekee aika ajoin melontavarusteiden ja –tarvikkeiden yhteistilauksia, joista ilmoitetaan etukäteen seuran postituslistalla. Tilausmäärästä riippuen tarvikkeiden hinta voi olla huomattavasti edullisempi kuin yksittäin ostettuna. Voit itsekin ehdottaa tilausta, jos mielessäsi on jotain tarpeellista hankittavaa.

Naattian keskimmäisen vajan perällä on kuivakäymälä.