Tiedotteet

Retket

(Yhteensä 11)

Sivu: 1 | 2


Melontavaellus Konnevedelle 4.-6.7.2014

MeVi järjestää viikonlopun pituisen melontavaelluksen Konnevedelle, tulevaan kansallispuistoon heinäkuun alussa 4-6.7. Reissun vetäjänä toimii Mallu elikkästä Maarit Posio ja apuohjaajana Kaisa Peltonen. Reissu toteutetaan leppoosalla otteella ja aikataulut säädetään retkulaisten kunnon sekä sääolosuhteiden mukaan. Retki on matalan kynnyksen melontavaellus, jonne ovat tervetulleita sekä aloittelijat että konkarit. Huomioitavaa on, että retkelle lähtijät sitoutuvat kulkemaan yhdessä ryhmässä hitaimman melojan tahdin mukaan.

EDELLYTYKSET RETKELLE OSALLISTUMISEKSI

  • Melonnan peruskurssi käyty tai omaat vastaavat melontataidot
  • Olet harjoitellut pelastautumista veden varasta takaisin kajakkiin
  • Osaat perusretkeilytaidot (tyyliin asua teltassa ja kokata eräolosuhteissa ruokaa..)
  • Osaat pakata kajakin tai kysyt tähän ohjaajilta apua ennen reissua
  • Aiempaa kokemusta melontavaellukselta ei tarvitse kuitenkaan olla, saat toki ohjausta ja apua tarvittaessa!
  • Sitoudut ryhmässä kulkemiseen
  • Pipo ei kiristä päätä liikaa :)

Paikan päälle mennään kimppakyyteillä, jotka järjestellään osallistujien kesken ja bensakulut jaetaan. Kehityksenä viime vuodesta pyrimme järkkäämään tänä vuonna ruoka & telttaparit, jotta majoite- ja keitinmäärä pysyisi kohtuullisena. Muutoin ruokajärjestelyt osallistujat hoitavat itse. Lähtö tapahtuu perjantaina aamupäivällä ja paluu sunnuntaina illalla.

Päivämatkat ovat suunnitelman mukaan perjantaina noin 10 km, lauantaina 20-22 km ja sunnuntaina noin 12 km. Lisälenkit mahdollisia, mikäli intoa ja jaksamista porukalla riittää. Huomioithan, että muutoksia voi aina tulla! Konnevedellä on isoja selkiä, joten tuulisellä kelillä reittiä voidaan joutua säätämään suojaisammaksi. Muutenkin on hyvä lähteä liikkeelle avoimella seikkailumielellä. Konnevedellä on myös mahdollisuus patikointiretkeen, esim. Kalajanvuoren alueella. Tästä neuvotellaan ennen lähtöä osallistujien kesken.

Melontavaellukselle mahtuu mukaan 10 henkilöä. Puolet paikoista on varattu ensikertalaisille MeVin melontavaellukselle osallistujille. Ilmoittautumiset suoraan Mallulle sähköpostitse. Lisätietoja voit kysellä ohjaajilta ja tarkemmat aikataulut kerrotaan ilmoittautuneille jahka ne selviävät :)

Innostunein melontaterveisin Mallu ja Kaisa

ILMOITTAUTUMISET:
Maarit Posio, melontaohjaaja, eräopas
maarit.posio.tt@gmail.com
044-5200 420

Kaisa Peltonen, melontaohjaaja
kaisa.m.peltonen@gmail.com
040-7780 541

Viimeksi päivitetty 22.5.2014 20:44


Sivu: 1 | 2

RSS

Ohjeet ja liitto