Tiedotteet

Muut tapahtumat ja ilmoitukset

(Yhteensä 1)


Vajatalkoot, huutokauppa, kirpputori ja Wear It Finland 17.5.2014

onnessa pesee, nimittäin Suomen uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto järjestää 17.5. tapahtuman, jossa on ideana kerätä väkeä yhteen, ja ottaa kuva, jossa kaikilla on pelastusliivit päällä.

Nythän meillä on loistava tilaisuus kiilata osallistujien kärkeen, koska sattumalta vajatalkoot osuvat samalle päivälle :) Eli molemmissa paikoissa räpsästään jossain vaiheessa ryhmäpotretti, käykäähän kampaajalla! Oikeasti, viimevuotisia tuloksia kun katsoo niin eipä kovin isoja joukkueita ole ollut mukana, meillä on mahdollisuus kiilata kärkeen. Lisätietoa tässä: http://www.suh.fi/tiedotus/wear_it_finland

VAJATALKOOT siis näin:

Naattian vaja 17.5. klo 10

Tuomion vaja 17.5. klo 12

Molemmissa paikoissa lähinnä siistimistä, ilmoitustaulujen selkeyttämiskuvioita, evävaijereiden uusimisia ja katsotaan muutenkin onko kajakit kunnossa.

KIRPPUTORI Tuomion vajalla klo 12.00-13.00

Tuo tarpeettomat melontakamppeesi pelastamaan jonkun toisen kesä!

HUUTOKAUPPA Tuomion vajalla klo 12.30

Huutokaupattavaksi päätyi kaksi tuotetta:

1) Hiilikuituinen kuppimela, pituus 215, lapakulmaa en tullut mitanneeksi. Lähtöhinta 80 euroa.

Kuva tässä: https://drive.google.com/file/d/0B7VydH1gBSzlY3FXLTM1RThqR1U/edit?pli=1

2) Wavesport Transformer T2 -freestylekajakki, ilmapusseineen ilman aukkopeittoa, eikä tähän malliin kuuluvat perän ja keulan jatkopalatkaan valitettavasti ole tallessa. Lähtöhinta 40 euroa. Sensation over the nation sanoi ameriikkalainen: http://boatertalk.com/article/article.php?id=137 ja myytävänä olevan volttikoneen kuva on tässä: https://drive.google.com/file/d/0B7VydH1gBSzlV2dzaXNlM245X1U/edit?usp=sharing

Molemmat kamppeet myydään siinä kunnossa kun ovat. Tarjouksia voi laittaa minulle sähköpostilla, jari.kovanen (at) kotikone.fi. Kerro samalla, paljonko olet enintään valmis maksamaan, pidän sinut kisassa mukana vitosen korotuksilla niin kauan kuin antamasi limitti riittää ja on tarpeen.

Tervetuloa, kelit on hyvät ja tarjolla on ylimelanvilauttajan ostamien pahojen voileipäkeksien lisäksi myös kahvia, teetä ja taloudenhotaijan ostamia parempia eväitä. Vai miten se meni.

Rohkeimmat voivat toki käydä siitä sitten talkoiden päätteeksi myös vesillä :)

t. Jari


Viimeksi päivitetty 14.5.2014 16:37


RSS

Ohjeet ja liitto