Tiedotteet

Kaikki tiedotteet

(Yhteensä 1)


Vielä kaksi hallivuora

5.4. on normaali vapaavuoro,
ja 12.4. olisi pelastautumiskurssi, mikäli ilmoittautuneita on 7.4. klo 16 mennessä vähintään 6, muuten vuoro on vapaaharjoitteluvuoro.
Vuoro on klo 12-13.30, ja kurssilaisille tulee listätiedot sähköpostiin nimenhuudon kautta, mutta kannattaa varautua auttamaan Tuomion vajalla kajakkien roudaamisessa klo 11.

Hinnat:

Kurssien hinnat 21 euroa + uimahallimaksu

Vapaaharjoittelukerrat 4 euroa + uimahallimaksu

Kurssi- & vapaaharjoittelumaksut seuran tilille, koko kevät kertamaksuna 15.4., uimahallimaksun jokainen maksaa Aaltoalvarin kassalle.

Kajakkien & varusteiden pesu ja desinfiointi:

Altaaseen vietävä kalusto on puhdistettava huolellisesti ennen altaaseen laskemista, ulkoa tuotava kalusto on myös desinfioitava, meillä on hallin varastossa tätä varten desinfiointiruisku.

Ilmoittautumiset sekä kursseille että vapaavuoroille:

Altaaseen sopii 10 puljaajaa kerrallaan, jotenka sekä kursseille että vapaaharjoituksiinkin on ilmoittauduttava etukäteen osoitteessa http://melanvilauttajat.nimenhuuto.com.

Jos et ole vielä liittynyt nimenhuutoon, niin liittyminen onnistuu tästä http://melanvilauttajat.nimenhuuto.com/public_join?pass=tftfka.

Muuta:

Aaltoalvari on kieltänyt urheilushortsien käytön uima-asuina. Normaali uimapuku tai neopreenit käyvät. Eskimokursseille tulee useampia ohjaajia, pyrimme näin antamaan enemmän henkilökohtaista apua kuin aiemmin. Etenkin eskimotreeneissä uima-/sukelluslaseista on hyötyä, kirkkaassa vedessä on kiva katsella melan asentoa ja miettiä syntyjä syviä kun kelluu pää alaspäin altaassa.

Viimeksi päivitetty 31.3.2014 06:37


RSS

Ohjeet ja liitto