Tiedotteet

Kaikki tiedotteet

(Yhteensä 1)


Uimahallivuorot lauantaisin

Seurallemme on varattu Aaltoalvarin 25 m allas lauantaisin klo 12-13.30, ensimmäinen kerta on nyt 4.1. ja viimeinen kerta on 12.4.

Pelastumiskurssit: eka 11.1. ja toinen 22.3.

Eskimokäännöskurssit eka 18.1. ja toinen ja 1.2.

Muilla kerroilla allas on vapaaharjoittelua varten, ja toki silloinkin voi kysellä vinkkejä kokeneemmilta. Vapaaharjoitteluihin voi käyttää myös seuran kalustoa, kts. alempaa ohjeet.

Hinnat:

Kurssien hinnat 21 euroa + uimahallimaksu

Vapaaharjoittelukerrat 4 euroa + uimahallimaksu

Kurssi- & vapaaharjoittelumaksut seuran tilille, koko kevät kertamaksuna 15.4., uimahallimaksun jokainen maksaa Aaltoalvarin kassalle.

Kajakkien & varusteiden pesu ja desinfiointi:

Altaaseen vietävä kalusto on puhdistettava huolellisesti ennen altaaseen laskemista, ulkoa tuotava kalusto on myös desinfioitava, meillä on hallin varastossa tätä varten desinfiointiruisku.

Ilmoittautumiset sekä kursseille että vapaavuoroille:

Altaaseen sopii 10 puljaajaa kerrallaan, jotenka sekä kursseille että vapaaharjoituksiinkin on ilmoittauduttava etukäteen osoitteessa http://melanvilauttajat.nimenhuuto.com.

Jos et ole vielä liittynyt nimenhuutoon, niin liittyminen onnistuu tästä http://melanvilauttajat.nimenhuuto.com/public_join?pass=tftfka.

Jos vapaavuoroilla on ruuhkaa, niin pyrimme tasaamaan osallustimusikerrat niin, että kaikki halukkaat pääsevät kauden aikaan treenaamaan hallissa, eli useimmin käyvät saattavat joutua jollakin kerralla antamaan tilaa harvemmin käyneille.

Seuran kalusto kursseilla:

Pyrimme saamaan taas muutamia kajakkeja säilytykseen uimahallin varastoon. Nämä käydään putsaamassa painepesurilla joko 9.1. klo 18 tai 11.1. klo 10.30, toivottavaa olisi että kurssilaiset osallistuisivat pesutalkoisiin. Jos haet vapaavuoroille seuran kalustoa vajalta, huolehdithan puhdistamisesta ennen altaaseen vientiä. Kuljetuksiin voi kysellä apuja muilta tulijoilta, minä voin kuskailla 2-3 paattia/kerta kun olen hallille tulossa.

Muuta:

Aaltoalvari on kieltänyt urheilushortsien käytön uima-asuina. Normaali uimapuku tai neopreenit käyvät. Eskimokursseille tulee useampia ohjaajia, pyrimme näin antamaan enemmän henkilökohtaista apua kuin aiemmin. Etenkin eskimotreeneissä uima-/sukelluslaseista on hyötyä, kirkkaassa vedessä on kiva katsella melan asentoa ja miettiä syntyjä syviä kun kelluu pää alaspäin altaassa.

Viimeksi päivitetty 7.3.2014 16:33


RSS

Ohjeet ja liitto