Tiedotteet

Kaikki tiedotteet

(Yhteensä 99)

Sivu: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10


Vaihtuvalajinen salivuoro, 2014–2015 torstaisin

Salivuorolla on luvassa mm. venyttelyä ja joogaa.Vaihtuvalajinen vuoro torstaisin klo 20–21 on tarkoitettu huoltavaan liikuntaan ja kuntoiluun. Vuorolla venytellään, joogataan, kuntopiireillään jne. Osallistuminen ei vaadi lajeista ennakko-osaamista. Vuoro on ohjattu pääasiassa vertaisperiaatteella eli joku seuralainen vetää tuntia. Silloin tällöin vuoro on varattu seuran junioreille. Vuoro alkaa torstaina 23.10. ja jatkunee huhtikuun 2015 loppuun asti.
Vuoro on Puistokoulun salissa (Puistokatu 7–9, Jyväskylä).
Vuorolla on kulujen kattamiseksi osallistumismaksu. Maksu vaihtelee lajin ja vetäjän mukaan kerroittain. Maksut käteisellä ja tasarahalla paikan päällä.

Ota mukaan rentoon liikuntaan sopivat vaatteet ja lattiaan jälkiä jättämättömät sisäpelikengät. Jumppamatto on myös hyvä ottaa mukaan, jos sellainen löytyy.

Lisätiedot: http://jyps.fi/tapahtumat-ja-toiminta/sali-ja-sahlyvuorot

Ilmoittautumiset JYPSin nimenhuudossa

Viimeksi päivitetty 16.11.2014 12:43


JYPS:in ja Melanvilauttajien yhteinen sählyvuoro
Kortepohjan koululla (Kartanonkuja 4–6) keskiviikkoisin klo 21–22.

Jäsenet voivat käydä syksyn 2014 tai kevään 2015 noin 15 vuorolla 10 euron osallistumismaksulla. Syksy 2014 ja kevät 2015 maksavat yhteensä 20 €.
Yksittäisen vuoron osallistumismaksu on jäsenille 1 € ja muille 2 € – jäsen voi tuoda mukanaan vuorolle myös kaverinsa.
Kaikki maksut käteisellä ja tasarahalla paikan päällä!

Lisätiedot: http://jyps.fi/tapahtumat-ja-toiminta/sali-ja-sahlyvuorot

Ilmoittautumiset JYPSin nimenhuudossa

Viimeksi päivitetty 16.11.2014 12:38


Jäsenkysely

Ensi vuonna on Mevin 30-vuotisjuhlavuosi, ja juhlavuoden kunniaksi ajattelimme selvittää, mitä jäsenet seuralta odottavat. Teimme siis melko kattavan kyselyn, johonka toivottavasti ehdit vastaamaan ennen 16.11. Tulokset esitellän syyskokouksessa ja vastauksia hyödynnetään seuratoiminnan kehitt¨misessä. Vastaamiseen menee noin 10 minuuttia, ja se löytyy tältä: täältä.

Viimeksi päivitetty 8.11.2014 11:58


Syyskokus ja kauden päättäjäiset 21.11.2014 klo 18.30

Tervetuloa Melanvilauttajien syyskokoukseen perjantaina 21.11.2014 klo 18.30 alkaen. Kokous pidetään Kauppalaisseuran kokous- ja saunatiloissa (Väinonkatu 30, 5. kerros).

Kokouksessa päätetään ensi vuoden toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta, valitaan ylimelanvilauttaja kaudelle 2015 sekä johtokunna erovuoroisten jäsenten tilalle kolme uutta johtokunnan jäsentä. Ainakin yksi nykyisistä jäsenistä ei pysty enää jatkamaan, eli jos sinulla on ideoita ja intoa, aikaa homma ei lopulta paljon vie, tulepa mukaan seuratoimintaan ja johtokuntaan!


Toimitasuunnitelma ja talousarvioesitys ovat jäsenten kommentoitavissa, jos et ole saanut linkkiä tiedostoihin, voit pyytää sen Jarilta: jari.kovanen (at) kotikone.fi.

P.S. Jos sinulla on kuvia/leffoja, ota ne mukaan levyllä tai muistitikulla, kokoustiloissa ei ole käytössä verkkoa.

Viimeksi päivitetty 6.11.2014 05:34


Melontaretki Mämminiemeen 25.-26.10.

Järjestämme la-su 25.-26.10. melontaretken Päijänteellä. Melotaan lauantaina MeVin Naattian vajalta Mämminiemeen ja sunnuntaina takaisin hieman eri reittiä. Matkaa kummallekin päivälle tulee noin 20 km riippuen osallistujien innokkuudesta meloa lisälenkkiä ja myös sääolosuhteista.

Yövytään Mämminiemessä telttamajoituksessa. Retken vetäjänä toimii melontaohjaaja Tanja Männistö ja apuohjaajana melontaohjaaja Risto Hokkanen. Retkellä melotaan hitaimman melojan tahdin mukaan koko ryhmä yhdessä mennen tullen. Sääolosuhteet voivat syksyllä olla haastavat ja hypotermiariski on todellinen kylmän veden vuoksi. Tämän vuoksi lähtijöiltä edellytetään lämpimiä varusteita, vedenpitävästi pakattuja vaihtovaatteita sekä erityisesti kastuessaankin toimivia käsineitä plus melontakokemusta. Osallistuvien tulee myös hallita perusmelontataidot, olla harjoitellut takaisin kajakkiin pelastautumista kaatumisen sattuessa, jaksaa meloa vaivatta 20 km päivämatka, osata perusretkeilytaidot (teltassa yöpyminen, riittävät varusteet syyskelille, ruoanlaitto eräolosuhteissa...) sekä osata pakata kajakkinsa. Mukaan omat leiriytymisvälineet (teltta, makuupussi, keittovälineet yms.). Seuran melontakalustoa käyttävien on syytä varata kalusto etukäteen ja tarkistaa kajakin kunto ennen retkelle lähtöä. Voidaan kasailla ruoka/telttakuntajärjestelyä, jossa 2-3 henkilöä jakaa teltan ja kokkailee yhteiset ruoat. Tämä mikäli kiinnostusta/tarvetta löytyy.

Lähtö retkelle tapahtuu Naattian vajalta lauantaina 25.10. klo 10.30 eli paikalle on syytä saapua jo aikaisemmin. Sunnuntaina palataan viimeistään illaksi samaan paikkaan. Reissulle mahtuu mukaan 10 henkilöä. Ilmoittautumiset allekirjoittaneelle sähköpostilla. Ilmoita ainakin nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, mahdolliset melontaan vaikuttavat sairaudet/lääkitykset ja kiinnostus ruoka/telttakuntajärjestelyyn (jos olet kiinnostunut ilmoita myös ruokavaliorajoitteet ja satutko omistamaan retkikeittimen ja teltan ja kuinka monta majoittujaa telttaan sopii ja minkä kokoinen kattila keittimessä on). Retkellä on säävaraus, lähtöpäätös tehdään perjantaina sääennusteen mukaan. Seura ei ole vakuuttanut retkelle osallistujia ja muutokset retkiohjelmassa ovat mahdollisia. Lisätietoja voit kysellä ohjaajilta.

Melontaterveisin,
Tanja M.
tanja.mannisto@gmail.com
puh. 0445504246

Viimeksi päivitetty 9.10.2014 08:26


torstain junnunmelonnat

Viikolla 34 alkaa ensimmäinen kolmesta tämän syksyn viikottaisesta junnumelonnasta.


Paikkana on Kivelänranta. Aika To (21.8, 28.8, 4.9) klo 17:30-19:30. Vanhemmat voivat käyttää ajan omiin harrastuksiinsa esim Mevin torstaimelontaan. Ilmoittautuminen tällä lomakkeella. Lisätietoja heidi@meloiloa.net

Viimeksi päivitetty 19.8.2014 05:50


torstain koskimelonnat

Torstaisin koskikurssin käyneille sopivaa iltaohjelmaa


Eli käydään melomassa lähiseudun koskilla, lŠhtš Tuomion vajalta klo 17, paluu noin klo 21 (Konnekoskelta 22). Ilmoittautumiset nimenhuudossa nimenhuudossa.

Viimeksi päivitetty 11.7.2014 20:54


melonnan peruskurssi 5 30.6.–2.7.2014

*** Suuren kysynnän vuoksi järjestämme vielä viidennen melonnan peruskurssin. ***


Peruskurssien infot ja ilmoittautumisohjeet täällä.

Viimeksi päivitetty 19.6.2014 00:21


Kanoottipooloa

Meloiloa kutsuu Melanvilauttajat pooloilemaan kanssaan Kivelänrantaan eli ihan kiven heiton päähän Melanvilauttajien vajasta. Melanvilauttajat ovat tervetulleita pelaamaan kanoottipooloa Meloiloa ry:n jäsenhinnoilla koko kesän. Tarkoituksena on tuoda kahta seuraa lajeineen lähemmäs toisiaan samalla tarjoten molempien seurojen jäsenille laajemman lajivalikoiman.

Pooloa pelataan maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17 - n. klo 19 Pelin jälkeen saa saunoa mukavassa tunnelmassa Milo:n pari vuotta sitten remontoidussa saunassa. Sauna lämpiää joka treenin päätteeksi. Pooloharjoitukset ja pelit kestävät noin kaksi tuntia osallistujien toiveiden mukaan. Aloitamme aina lämmittelyillä, harjoittelemme erilaisia tekniikoita ja lopuksi pelaamme leikkimielisesti pooloa, jonka tiimellyksessä oppii myös monenlaista kajakinhallintaa. Mukaan tarvitsee uimapuvun, pyyhkeen (ja t-paidan) + vaatetuksen kelin mukaan.

Maanantain vuorot ovat tarkoitettu kaikille aivan aloittelijoista lähtien. Keskiviikon vuorot ovat hieman edistyneemmille, mikä tarkoittaa sitä että lähinnä kajakinhallinta on jo tuttua.

Melanvilauttajien jäsenille järjestämme kaksi ilmaista poolokokeilua esim. ma 16.6. ja ke 18.6. Toivomme, että osallistujat ilmoittautuvat etukäteen mukaan, mutta tämä ei ole välttämätöntä.

- kajakkipoolon jäsenhinnat Melanvilauttajien tai Meloiloa ry:n jäsenille 6e/kerta (norm. 10e)
- tai 25 euroa /kausi (kaudet: alkukesä, heinäkuu, loppukesä)
- HUOM! Melanvilauttajille erikseen järjestetyt poolon kokeilukerrat ovat ilmaisia.

Toivomme, että mahdollisimman moni Melanvilauttaja tulee kokeilemaan tätäkin hauskaa melontalajia. Ilmoittautumiset Milo:n nimenhuudossa.

Viimeksi päivitetty 10.6.2014 20:38


Koskimelonnan alkeiskurssi ma-ke 23.-25.6.2014

Tervetuloa koskimelonnan alkeiskurssille ma-ke 23.-25.6. Käydään kolmena iltana melomassa lähiseudun koskissa. Kokoontuminen Tuomiojärven vajalle klo 17.00. paluu noin klo 22.00. Kurssilla ei keskitytä pelkästään "kosken laskemiseen", vaan tehtävillä harjoitteilla annetaan valmiuksia hauskaan, monipuoliseen ja turvalliseen koskissa liikkumiseen. Koskimelontataidoista on hyötyä myös aallokkomelonnassa merellä ja järvellä, sekä jokimelonnassa.

Kurssilla läpikäydään mm. seuraavat asiat:

 • - koskimelontavälineet
  - koskessa uiminen (jokainen koskimeloja ui jossain vaiheessa)
  - laskulinjan valinta ja koskessa liikkuminen
  - virrasta poistuminen ja virtaanlähtö

Muuta:

 • - hinta Mevin jäsenille 70 euroa/hlö, muille 90 euroa
  - osallistumisen ehdoton edellytys on uimataito
  - eskimokäännöstä ei tarvitse osata, sen tekemiseen toki tulee runsaasti hyviä tilaisuuksia
  - jonkin verran melontakokemusta ja kajakin perushallinta
  - alle 18-vuotiailta vanhempien lupa
  - seura ei ole vakuuttanut osallistujia
  - nenänipsu ja märkäpuku ovat ihan hyviä varusteita, eivät välttämättömiä
  - kalustoa ei tarvitse erikseen varata, kaikki seuran koskarit ovat tuolloin kurssikäytössä
  - kurssille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 10 ensimmäistä

Ilmoittautumiset tällä lomakkeella.

Kurssin ohjaavat melontaohjaajat Sanna Kauppinen ja Jari Kovanen
Lisätetoja Jarilta, puh. 050 3003868

Viimeksi päivitetty 3.6.2014 21:37


Sivu: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

RSS

Ohjeet ja liitto