Viikkolenkit

MeVin säännölliset iltalenkit käynnistyvät toukokuussa ja jatkuvat syksyyn.

Tuomiojärvellä ja lähivesissä melotaan lyhempiä iltalenkkejä torstaisin ja Päijänteellä lyhyitä tai pitempiä tiistaisin ja keskiviikkoisin, osallistujista riippuen. Seuraa tapahtumakalenteria!

Tiistaimelonnat

Lähtö Naattian vajalta joka tiistai klo 18:00

Tiistaimelonnoilla lähdetään Päijänteelle joka tiistai toukokuun alusta lokakuun loppuun saakka.

Etukäteen nimettyä vetäjää, kohdetta tai reittiä ei tiistaimelonnoilla ole. Retkelle lähtijöiden kesken sovitaan reitti, vauhti ja lenkin kesto. Tarvittaessa lähtijöitä voidaan jakaa vauhdin ja aikataulujen mukaan eri ryhmiin. Lenkit ovat yleensä kestäneet 2 - 4 tuntia ja matka on ollut 6 - 20km. Mukaan kannattaa aina ottaa reilusti juotavaa ja energiapitoista naposteltavaa sekä ehkä hieman rahaakin mahdollista kahvilakäyntiä varten. Melontavarusteet olosuhteiden mukaan.

Keskiviikon aamumelonta

Lähtö Naattian vajalta joka keskiviikko klo 9:30

Aamumelonnoilla lähdetään Päijänteelle joka keskiviikko kesäkuun alusta elokuun loppuun saakka.

Etukäteen nimettyä vetäjää, kohdetta tai reittiä ei aamumelonnoilla ole. Retkelle lähtijöiden kesken sovitaan reitti, vauhti ja lenkin kesto. Tarvittaessa lähtijöitä voidaan jakaa vauhdin ja aikataulujen mukaan eri ryhmiin. Lenkit ovat yleensä kestäneet 2 - 4 tuntia ja matka on ollut 6 - 20km. Mukaan kannattaa aina ottaa reilusti juotavaa ja energiapitoista naposteltavaa sekä ehkä hieman rahaakin mahdollista kahvilakäyntiä varten. Melontavarusteet olosuhteiden mukaan.

Torstaimelonnat

Lähtö Tuomion vajalta joka torstai klo 18:00

Torstaimelonnoilla melotaan Tourujoen vesistössä (Tuomio-, Palokka-, Alva- ja Korttajärvet) joka torstai toukokuun alusta lokakuun loppuun saakka.

Torstaimelonnat ovat erityisen sopiva tapa aloitella melontaharrastusta. Etukäteen nimettyä vetäjää, kohdetta tai reittiä ei melonnoilla ole. Retkelle lähtijöiden kesken sovitaan reitti, vauhti ja lenkin kesto. Tarvittaessa lähtijöitä voidaan jakaa vauhdin ja aikataulujen mukaan eri ryhmiin. Lenkkien kesto on 2 - 3 tuntia ja matka 5 - 15km. Muista aina ottaa mukaan reilusti juotavaa ja energiapitoista naposteltavaa. Melontavarusteet olosuhteiden mukaan.

Ilmoittaudu lenkeille mukaan Nimenhuudossa.

Ohjeet ja liitto


Sivu päivitetty 9.4.2017