Liity jäseneksi

Tervetuloa mukavaan seuraan!

Oletko harrastanut melontaa aikaisemmmin tai käynyt Suomen Kanoottiliiton ohjeiden mukaisen virallisen melonnan peruskurssin?

  • Jos et, toivotamme sinut tervetulleeksi MeVin melonnan peruskurssille. Edellytämme uusilta melojilta peruskurssin käymistä - näin melonnan aloittaminen on miellyttävää ja turvallista.
  • Jos olet kokenut meloja tai jos olet jo käynyt virallisen melontakurssin, voit suoraan liittyä MeViin. Seuran kaluston käyttöoikeuden ja vajojen avaimen saadaksesi sinun on kuitenkin osallistuttava vajaan tunnin mittaiseen vajakoulutukseen, jossa sinut perehdytetään seuran toimintatapoihin sekä vajojen ja kaluston oikeaoppiseen käyttämiseen. Tarvittaessa melontataidot on koulutuksen yhteydessä todistettava lyhyellä melontalenkillä. Vajakoulutuksia järjestetään yleisimmin peruskurssien, vajatalkoiden ja perjantairetkien yhteydessä - näet koulutusten ajankohdat tapahtumakalenterista. Koulutuksiin on ilmoittauduttava etukäteen kurssin, talkoiden, retken tms. järjestäjälle. Tarpeen mukaan järjestetään myös erillisiä koulutuksia - voit kysyä niitä seuran puhelimesta, vajapaikkavastaavilta tai perjantairetkien vetäjiltä.

Miten liityn jäseneksi?

  1. Täytä jäsentietosi tällä lomakkeella. Saat muutaman päivän kuluttua jäsenmaksulaskun (Liittymismaksu 7 € + 30 € / 15 € (työtön, opiskelija, eläkeläinen) / 5 € juniori. Jäsenyytesi on heti maksun jälkeen voimassa, ja saat muutaman viikon kuluttua linkin, jolla pääset tarkastamaan ja muuttamaan tietojasi jäsenrekisterissä.
  2. Jos olet osallistunut tai pian osallistumassa MeVin melonnan peruskurssille tai vähintään vajakoulutukseen, voit maksaa samalla kertaa myös mahdollisesti tarvitsemiasi käyttöoikeus-, vaja-avainpantti- tai vajapaikkamaksuja. Vajapaikasta on sovittava aina etukäteen vajapaikkavastaavan kanssa.
  3. Jos haluat saada MeVin sähköpostitiedotteita tapahtumista ja muista melonta-asioista, liity sähköpostilistallemme.

Jos haluat vaja-avaimen käyttöösi

  • Sinulla pitää olla vähintään jäsenmaksu ja avainpantti maksettuna.
  • Saat avaimen pääsääntöisesti ainoastaan peruskurssin tai vajakoulutuksen yhteydessä. Muista ottaa mukaan kuitti maksetusta jäsenmaksusta ja avainpantista. Melojan opas
  • Oikeus vaja-avaimen hallussapitoon säilyy niin kauan, kun maksat vuosittain vähintään jäsenmaksusi ajallaan.
  • Seuran jäsenyydestä luovuttaessa avain on ehdottomasti luovutettava taloudenhoitajalle - tällöin saat myös panttimaksun takaisin.

Jäsenrekisteriseloste

Ohjeita uudelle melojalle

Melojan opas kertoo kattavasti seurasta ja seuran toimintasäännöistä - opas on ehdottomasti luettava ennen melonnan aloittamista seurassa.

Ohjeet ja liitto


Sivu päivitetty 8.4.2017